Jouw hulpvraag

Heb je last van hoogvoeligheidsklachtenburn-out. Zit je in een rouwproces dat ergens stagneert? 

Tob je met somberheidslapeloosheidvermoeidheid of heb je weinig zelfvertrouwen?


Neem je gevoeligheid serieus!

De mensen die ik help zijn mensen die vaak een heel 'gewoon' leven hebben, maar wel flink tegen hun hooggevoeligheid aanlopen. Vaak zijn ze gedreven en betrokken bij hun omgeving. Ook help ik mensen die niet meer zo'n 'gewoon' leven hebben omdat hun hooggevoeligheid ze daarin belemmert. 

En ik help kinderen met hooggevoeligheidsklachten. 

Ben je nog niet volwassen maar herken je veel van wat ik hier op mijn site beschrijf? Bel of mail me dan even, wie weet kan ik je toch verder helpen.

Meer energie en ontspanning

Alle mensen die ik help, verlangen naar meer energie en ontspanning en staan op het punt iets in hun leven te veranderen. Ik ben gespecialiseerd in klachten die optreden bij gebrek aan levenslust: gebrek aan concentratie, negatieve stemmingen, angsten, je niet prettig of veilig voelen, opgejaagdheid… 

Ik ontdekte dat onder deze klachten vaak een verwaarloosde gevoeligheid verborgen zit. In mijn praktijk ervaar ik dagelijks hoe belangrijk het is om je gevoelsleven serieus te nemen. Ontkenning of verwaarlozing van je gevoelsleven resulteert vroeg of laat in vermoeidheid, burn-out en gezondheidsklachten. 


Met behulp van kunstzinnige technieken en verhalen kan het gevoel zich weer gaan uitspreken. 

Dit is een belangrijke sleutel tot heel worden als persoon: wat onbewust belangrijk is voor jou maken je handen zichtbaar. Je ervaart een gezondere houding ten opzichte van thema's waar je met je verstand niet bij kunt. Dit leidt tot een bijzonder resultaat: vermoeidheid vermindert en je gevoeligheid is geen last meer maar een kwaliteit.

In het kunstzinnig werken is niet de ziekte maar de vitaliteit het vertrekpunt.

Vitaliteit komt niet van buiten, maar heeft zijn basis in het meer onbewuste wils- en gevoelsleven, waarin je kunt scheppen en spelen. Ieder mens bezit deze bron van vitaliteit. Wel kan het zijn dat je er weinig contact mee hebt.

Na tien sessies had ik mijn zelfvertrouwen terug en ik voel mij nu nog stevig.

Wil je weten hoe hooggevoeligheid voor jou een kwaliteit kan zijn?

Download de gratis 5 tips!

Voornaam Achternaam E-mailadres Schrijf mij in voor de nieuwsbrief Klik hier voor gratis 5 tips