Datum:
30 oktober, 6, 13, 20 november 10:00 - 17:00

De innerlijke reis schilderen met plantenverf

Cursus Grot- en landschapsreeks

In deze schildercursus maak je in natuurlijke kleuren jouw innerlijke reis. Jouw eigen persoonlijke ontwikkeling staat centraal.In elke nieuwe schildering voeg je een element toe, gebruik makend van beelden uit de natuur. Beginnend bij een grot, vervolg je je weg naar buiten.
Ik kan deze cursus zeer aanbevelen! Ik werk er elke dag mee in mijn praktijk. Het gaat over de originele Hauschka-reeks, de Grot-Landschapsreeks zoals ik die op de Wervel heb leren kennen.

De Grot-Landschaps-reeks is niet alleen een mooie serie schilderingen. Het gaat voornamelijk over de innerlijke houding leren ontwikkelen waaruit je elke stap in de reeks leert maken. Het is een ontwikkelingsreeks, die mensen kan helpen om 'beter in hun vel' te komen. Ik hoor van mijn cliënten terug dat ze zich door deze reeks oefeningen veel steviger in zichzelf zijn gaan voelen. Alsof ze meer een huid hebben gekregen.


Schilderen met plantenverf
We schilderen met plantenverf omdat deze kleuren nog dieper binnen komen en tegelijkertijd je innerlijke wereld harmoniseren en vitalizeren.


Praktische informatie

Locatie: Haarlem, wordt nader bekend gemaakt

Prijs: € 300,- inclusief materialen, cursusboek waarin veel achtergrond informatie staat en alle opdrachten uitgeschreven zijn.

Tijden:  30 oktober, 6, 13, 20 november 10:00 - 17:00

Accreditatie: 24 AM punten NVKT aangevraagd