Datum:
7 - 28 november 9:30 - 12:00

Cursus over het verzorgen van je hooggevoeligheid. Zo kan het jou innerlijk voeden en versterken.


Hooggevoeligheid is een mooie kwaliteit.

Hooggevoelige mensen kennen een rijk innerlijk leven, een groot gevoel voor schoonheid en harmonie en een sterke intuïtie.

Maar hooggevoelige mensen zijn ook snel overprikkeld door alle indrukken en eisen die op hen afkomen. Hooggevoeligheid vraagt er om je weg naar binnen toe heel goed te verzorgen en te voeden. In deze cursus geef ik info en laat ik je beleven in kleur en vorm en in korte meditaties en gedachte-oefeningen hoe je hooggevoeligheid tot een mooie kwaliteit in je leven kunt maken.


Inhoud cursus
In deze cursus van 4 bijeenkomsten gaan we aan de slag met kunstzinnige oefeningen, informatie en er is ruimte voor uitwisseling. Je ontvangt je meer onderbouwde informatie over het thema hooggevoeligheid.
Bij de cursus ontvang je ook een boek met praktische tips en technieken.thema's die in de cursus aan de orde zullen komen:

1. Achtergrondinformatie over hooggevoeligheid

2. Hoe verzorg je je lichaam, wat kan je doen om je prettig te voelen?

3. Vaardigheden ontwikkelen om te leren omgaan met je levenskracht. We gaan onderzoeken waar je energie van krijgt en waar je makkelijk op leegloopt.

4. We gaan werken aan hoe je jezelf op een gezonde manier kunt begrenzen en hoe je betere sturing over je leven kunt nemen door je Ik-kracht te versterken.

5. Leren hoe je jezelf energetisch schoon kunt maken en kunt houden.


Praktische informatie:

kosten: € 275,-. Ik werk met kleine groepen van maximaal 4 personen. Aanmelden verplicht.
Het is mogelijk om voor deze cursus een factuur te ontvangen voor de aanvullende verzekering.

locatie Sparenbergstraat 50, 2023 JW Haarlem. 

Parkeren is gratis