Coaching

Bij coaching leer je je eigen oplossingen te vinden. Je krijgt inzicht in wie jij zelf bent. Je gaat op reis naar je bronnen en drijfveren en leert ze te gebruiken als voedingsbodem voor jouw groei en professionele ontwikkeling.

Deze mensen vertelden mij na hun coachingstraject:
"Ik kan me nu beter concentreren op wat voor mij gezondmakend is."
"Ik heb nu inzicht in mijn sterke en kwetsbare kanten. Dat geeft me meer vrijheid om de keuze te maken die op dat moment passend is."
"Ik heb mijn eigen overlevingstactieken leren kennen en kan mezelf nu beter accepteren zoals ik ben."


Loop je vast?

Soms loop je vast in een probleem, een situatie of een relatie. Je vertrouwde strategie├źn werken niet meer of verergeren het probleem. In deze situaties is coaching een prettig instrument om je oude patronen te doorzien en alternatieven te leren kennen.

Door mijn deskundigheid op het gebied van hooggevoeligheid kan ik je gids zijn om meer zelfvertrouwen te winnen. In het coachingstraject starten we bij het hier en nu. We verhelderen je klacht en maken een plan om je te ondersteunen bij het bereiken van haalbare doelen. Soms laat ik je iets beeldends maken om jouw proces te verhelderen.


Duur van de coaching

Coaching is een kortdurend traject. De duur is afhankelijk van de hulpvraag en wordt in overleg bepaald.


Mijn coachingsvaardigheden

Ik heb diverse opleidingen gevolgd in persoonlijk leiderschap en coaching en NLP, Transactionele Analyse bij Phoenixopleidingen en Familieopstellingen en Systemisch coachen en Familie-opstellingen bij het Bert Hellingerinstituut.

Het stagneerde op mijn werk. Door een paar keer met Marijke te werken voel ik me meer ontspannen en krachtiger.
Hetty Meijer

Wil je weten hoe hooggevoeligheid voor jou een kwaliteit kan zijn?

Download de gratis 5 tips!

Voornaam Achternaam E-mailadres Schrijf mij in voor de nieuwsbrief Klik hier voor gratis 5 tips