Jouw handen maken het zichtbaar


De overvloed aan informatie in deze tijd kan zorgen voor overprikkeling en stagnatie van deze vitaliteit. Door kunstzinnig te werken kun je deze levensbron weer aanboren. Kunstzinnig werken bevordert de harmonische samenwerking van het denken, voelen en willen. Neem je gevoelsleven serieus!


Wat onbewust belangrijk is voor jou maken je handen zichtbaar.

In mijn praktijk ervaar ik dagelijks hoe belangrijk het is om je gevoelsleven serieus te nemen. Ontkenning of verwaarlozing van je gevoelsleven resulteert vroeg of laat in vermoeidheid, burn-out en gezondheidsklachten. Met behulp van kunstzinnige technieken en verhalen kan het gevoel zich weer gaan uitspreken. Dit is een belangrijke sleutel tot heel worden als persoon: wat onbewust belangrijk is voor jou maken je handen zichtbaar.


Vermoeidheid verminderd

Je ervaart een gezondere houding ten opzichte van thema's waar je met je verstand niet bij kunt. Dit leidt tot een bijzonder resultaat: vermoeidheid vermindert en je gevoeligheid is geen last meer maar een kwaliteit.


Vitaliteit komt niet van buiten

Ik ben gespecialiseerd in klachten die optreden bij gebrek aan levenslust: gebrek aan concentratie, slaapproblemen, angsten, negatieve stemmingen, je niet prettig of veilig voelen, opgejaagdheid… Ik ontdekte dat onder deze klachten vaak een verwaarloosde gevoeligheid verborgen zit.

In het kunstzinnig werken is voor mij niet de ziekte maar de vitaliteit het vertrekpunt. Vitaliteit komt niet van buiten, maar heeft zijn basis in het meer onbewuste wils- en gevoelsleven, waarin je kunt scheppen en spelen. Ieder mens bezit deze bron van vitaliteit. Wel kan het zijn dat je er weinig contact mee hebt.

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht